Lacrosse za odrasle

V skupino odraslih sprejemamo vse starejše od 15 let. Lacrosse je super rekreacija, poleg tega so naši člani le po parih mesecih treningov pripravljeni za svoje prve tekme!

Lacrosse za otroke

Kot prvi v Sloveniji ponujamo tudi lacrosse za otroke!

Čeravno je kliše, tudi mi vrjamemo, da so otroci naša prihodnost. Zaradi tega smo se odločili, da bomo razširili lacrosse v Sloveniji tudi na mlajšo populacijo.

Vsi otroci nad 10 let so dobrodošli!

Predstavitev na šolI

Z željo širjenja in popularizacije športa lacrosse smo se v Lacrosse klubu Ljubljana odločili, da bomo izvedli serijo brezplačinih predstavitev športa na ljubljanskih osnovnih in srednjih šolah.

V ta namen nudimo brezplačno predstavitev lacrossa! Le-to lahko izvedemo v okviru rednega pouka, raznih izbirnih predmetov, športnih dni, …

Prilagodimo se lahko vašim željam in potrebam. Predstavitev izvedemo na vaši lokaciji, opremo priskrbimo mi.

Zmagovalci državnega prvenstva 2022

Zmagovalci državnega prvenstva 2022

Na drugem državnem prvenstvu v lakrosu zmagal LK Ljubljana! V soboto, 2.7. je na atletskem stadionu ŽAK potekal obračun med Olimpijo in Ljubljano, kjer so slednji s prepričljivo zmago odvzeli...

read more
DLL Graz

DLL Graz

Prvi gameday lige Donau Lacrosse League je za nami! Na igrišču smo se prvo pomerili z domačini iz Graza, ki so z daljšo klopjo in boljšo fizično pripravljenostjo prišli do zmage. A smo se že po...

read more
Zmagali 10. Zombies Cup!

Zmagali 10. Zombies Cup!

Naši fantje so na tradicionalnem, desetem turnirju Zombies cup v Beogradu, osvojili prvo mesto. V finalu so se pomerili z Zombiji in za las premagali domačine. Igro so dominirali na faceoffih in...

read more
Tekma na Dobrovi

Tekma na Dobrovi

Zadnja tekma preden odrinemo v Vroclaw. Pomerili smo se proti združeni ekipi Gradca in Zagreba.

read more
Treningi OTROCI

Petek 15:00 – 16:30

Treningi potekajo zunaj.
Za več informacij pokličite na 031 781 665

Cena OTROCI

Članarina 15 € / sezona

Vadnina 20 € / mesec

Trening ODRASLI

Ponedeljek 19:30 – 21:00

Četrtek 20:30 – 22:00

Treningi potekajo zunaj.
Za več informacij pokličite na 031 781 665

Cena ODRASLI

Članarina 15 € / sezona

Vadnina 30 € / mesec

Zakaj lacrosse

Lacrosse je vsestranski šport, pri katerem razvijamo moč, vzdržljivost, hitrost, agilnost in koordinacijo. Lacrosse ekipen šport kjer razvijamo tehnične in taktične prvine samega športa. 

Trener

Trener in predsednik Lacrose kluba Ljubljana je Miha Jankovič, diplomiran kineziolog, ki ima že več kot 10 let igralnih izkušenj.

Poleg tega Miha sodeluje tudi z raznimi športnimi društvi, kjer skrbi za kondicijsko pripravljenost mladih športnikov in vodi vadbe za odrasle.

error: