051 701 377 info@lacrosse.si

Fall Ball v Ljubljani

PRESREČNI! Igralci Olimpije, Graz Gladiators ter hrvaške reprezentance smo se že tretjič to jesen pomerili med seboj in pokazali, da se je Lacrosse lepo in hitro razvija. Igre so bile prava paša za oči, kar lahko vidimo tudi na fotografijah. Še bolj pa nas veseli, da je turnir potekal v športnem in prijateljskem duhu. Kar tako naprej!

Hvala vsem navijačem ter igralcem, da ste pustili srce na tribunah in igriščih!

Fall Ball Graz

TO PA JE BILO NAPETO!!

Fantje smo v Gradcu odigrali 2 zelo zanimivi tekmi. Po težki tekmi proti hrvaški reprezentanci, kjer smo slavili 4:3, je sledil pravi triler. Zelo izenačena igra proti graškim gladijatorjem je bila napeta vse do konca. Že v prvi polovici je padlo 8 golov. Na koncu so se zaslužene zmage veselili domačini.
Pohvaliti pa moramo tudi igralce, ki so se po poškodbi vrnili na igrišče ter novince, ki so pokazali, da so nepogrešljiv del naše ekipe.

Hvala vam navijači za vso podporo!

PALCE GOR!

Fall Ball Zagreb

Naši igralci so se odpravli na jesensko prijateljsko tekmo v Zagreb, kjer so se pomerili s hrvaško reprezentanco in graškimi Gladijatorji.

Po koncu tekem smo bili igralci prijetno utrujeni in zadovoljni. Premagali smo Gladijatorje 4:1, proti reprezentanci hrvaške pa smo morali priznati premoč, saj so bili boljši od nas 3:2. Super turnir in komaj čakamo, da odrinemo v Avstrijo!

Klinika v Budimpešti

Naša dekleta in njihov trener že pridno naburajo nova znanja v Budimpešti. Tam poteka lacrossa šola za dekleta in njihove trenerje. Prinesite čim več znanja domou. Predvsem pa se imejte fino!

Gremo dekleta! PALCE GOR!

Klinika v Ljubljani

Ta vikend smo Lacrosse Olimpija gostili kamp ženskega lacrosse-a v so-organizaciji z evropsko zvezo ELF.
Če ste dogodek zamudili, si lahko ogledate kako punce gojijo moderno obliko tega športa severno ameriških staroselcev v galeriji.

 

Klinika v Beogradu

Naša dekleta, in njihov trener, so odšle na lacrosse kliniko, ki je potekala v Beogradu. Veliko so se naučile, upamo pa, da bodo to znanje tudi predala naprej! Palce gor dekleta!

Tek ob žici

Naši trije junaki so z veseljem in velikim ponosom pretekl 12,5 km dolgo pot ob žici. Mi smo ponosni na njih, tako kot so zagotovo ponosni tudi sami nase! Palce gor!

Trening

Trening

Objavil/a Lacrosse Olimpija dne 15. januar 2017

Takole pa treniramo pozimi, ko ne moramo biti na igrišču.

error: